Meny
 
Meg og min historie
OM MEG
Jeg er født i 1970, gift og mamma til gutt født 05, og jente født 08.
Noe av det beste jeg kan gjøre for meg selv er å gå en lang tur i skogen, Yoga eller ta strikkepinnene fatt. Dette gir meg ro hvor jeg henter inspirasjon og påfyll i hverdagen.
Med tilbakeblikk på livet som har vært, opplever jeg stadig at dette har gitt meg gode erfaringer som jeg bringer med meg inn i hverdagen, og som coach.
Livet frem til 50 har gitt meg refleksjoner, innsikt og perspektiver som jeg gjør at jeg er kommet dit jeg er i dag. Har vel ikke hatt det bedre enn NÅ !

MIN HISTORIE
*Mine foreldre ble skilt da jeg var 25 år. Selv om jeg da var «voksen» så var dette en tøff tid, og hvor jeg de ønsket sammen for alltid. Senere hen ser jeg at dette var det beste, og jeg lever i dag et godt liv som «skillsmisse barn».

*Jeg har også opplevd suicid i nær omgangskrets, og dramatikken rundt dette. Jeg har kjent på kroppen hvordan det føles å være maktesløs i en slik situasjon, og opplevd hva det gjør med en i etterkant, og ikke minst blant de nærmeste.

*Jeg har mistet bestevenninne i kreft, og opplevd at nære venner mister sitt barn brått ved overgrep.

*Som voksen har jeg opplevd hva det vil si å ha «eldre» foreldre. Som datter har jeg kjent på kroppen om hvordan det er å være pårørende til en mor med Alzheimer.
Jeg har følt på fortvilelsen og sorgen over «å miste» en mamma, som fremdeles lever.

*I voksen alder har jeg erfart hvordan det føles å være utbrent, erfart at livet endrer seg, nye utfordringer kommer og nye høyder oppnås.

JA, jeg har levd livet og erfart det på godt og vondt. Dette er alle livssituasjoner som har gitt meg erfaringer om hva livet handler om, og at DET går videre uansett. Vi har alle en styrke i oss, det gjelder å finne frem til den og ta den i bruk slik at vi kommer videre.